Eindhoven Raptors


Lightning-Leiden-Eindhoven-RaptorsDe in 2000 opgerichte Eindhoven Raptors hebben in een relatief korte tijd een mooie palmares opgebouwd. Enkele sterke seizoenen werden met als hoogtepunt bekroond met een winst van de derde divisie en het halen van de finale van de tweede divisie in 2005. Na deze beginjaren waar vele successen werden behaald, kende de club een mindere periode waarbij het enkele divisies afzakte om vervolgens weer sterk voor de dag te komen.

De Eindhoven Raptors proberen een competitieve sfeer te combineren met spelvreugde en plezier. Open voor jong en oud, kunnen geïnteresseerden altijd een keer meetrainen en worden er jaarlijks rookiecamps georganiseerd om nieuwelingen bekend te maken met American Football. Daarnaast zijn de Raptors ook actief in de Eindhovense gemeenschap en daarbuiten in het organiseren van workshops, activiteiten e.d. om zo hun steentje bij te dragen aan de maatschappij.

Iedereen is welkom bij de Eindhoven Raptors. Ervaar nu zelf de geweldige sport die American Football is door een training mee te doen.