Het wapenarsenaal is compleet. De tactieken zijn getest. De manschappen zijn gereed. En dat is nodig! Want op zaterdag 22 april komt de heersend Europees en Duits kampioen, de New Yorker Lions, voor een heuse krachtmeting in de Europese BIG6-battle naar Amsterdam! Maar voor het Europese geweld losbarst is er eerst een Nederlands kampioenschap binnen te halen voor de jeugd.

Kijk even mee naar het programma:

Op zaterdag 15 april 2017 komt de jeugd tackle football competitie tot een climax.

Om 13:00 uur gaan de Amsterdam Crusaders Cadets (U17) het opnemen tegen de Lelystad Commanders.

Om 16:00 uur levert het Cru Jeugd Tackle-team (U19) de strijd om de Dyan Kralt Bowl tegen het bewierookte CSB Eagles team.

Kom allemaal kijken naar deze twee superspannende games op Sportpark Sloten! De Crusaders zorgen voor een gezellige sfeer met muziek, hotdogs, hamburgers en andere lekkere hapjes.

En op zaterdag 22 april is het dan eindelijk zover. Dan zijn vanaf 15:00 uur alle ogen gericht op Sportpark Sloten. In de strijd om de BIG6 European Football League vindt regerend landskampioen Amsterdam Crusaders de New Yorker Lions uit het Duitse Braunschweig tegenover zich. Headcoach Winston Ronde weet dat er heel wat voor nodig is om de gedoodverfde Duitse kampioen en viervoudig Eurobowl- en BIG6-winnaar het hoofd te kunnen bieden. Hij prijst zich daarom gelukkig dat zijn talentvolle eigen kweek is aangevuld met internationale supersterren. Uit alle windstreken zijn ze aan komen waaien: Amerika, Frankrijk, België, Japan, Duitsland en Schotland. De manschappen zijn compleet, ze gaan alles geven.

Het zal voor het publiek verder een originele American football dag worden met muziek, een speaker, food & drinks, kinderentertainment en een heuse halftime-show.

Haalt de 18-voudig Nederlands kampioen op 22 april de eerste BIG6-overwinning binnen? Mis het niet en kom kijken naar ongeëvenaard Europees wapengekletter! Tickets zijn met korting online te koop op onze facebookpagina en website (www.crusaders.nl) en voor de volle prijs op gameday aan de kassa.