A.s. zaterdag 3 februari zal het interactieve magazine Zapplive aandacht besteden aan het American Football. Deze televisie-uitzending zal te zien zijn op NPO3 vanaf 9:00u. Het is een LIVE uitzending die is opgedeeld in 4 blokken van 20 minuten, en tussen de blokken door worden de populaire programma’s Zappsport en Checkpoint uitgezonden.

Tijdens Zapplive zal presentator Klaas van Kruistum niemand minder dan onze Headcoach Dutch Junior Lions, Wouter van den Boogaard ontvangen. Coach Wouter zal tijdens de uitzending ondersteund worden door jeugdspelers uit de categorieën Peewees, Cubs, Cadets, en natuurlijk de Jeugd Tackle U19.

Coach Wouter hoopt de jeugd van Nederland duidelijk te kunnen maken wat een geweldige sport American Football eigenlijk is. En de aanwezige jeugdspelers kunnen natuurlijk ook wat van hun American Football skills laten zien.

Dit alles vindt plaats in het kader van de aankomende Superbowl en de aandacht die dit gaat krijgen in de media. Wij zeggen: Voor- en misschien zelfs nabeschouwingen bij Zappsport en in ieder geval allemaal kijken aanstaande zaterdag 3 februari vanaf 9:00u.

Wil je zelf de sport eens uitproberen? Hier kunnen alle jongens en meiden van Nederland zien waar ze American Football kunnen spelen!

De aflevering is te zien op:  https://www.npo.nl/zapplive/03-02-2018/KN_1695804