Nieuwe Head Coach Dutch Lions

Het AFBN bestuur heeft vanmiddag een nieuwe Head Coach Dutch Lions aangekondigd. Michael Williams is tijdens de ledenvergadering in Hilversum gepresenteerd. Mike (48) heeft veel ervaring als American Football coach in verschillende rollen. Williams is Canadees maar al langere tijd actief in Europa.

Coachingscarriére

Zijn Europese carrière is in de jaren ’90 als speler begonnen bij de beroemde formatie van de Hamburg Blue Devils. Mike werd na zijn tijd als speler head coach van de Kiel Baltic Hurricanes. Recentelijk heeft Mike verschillenden rollen vervuld, waaronder head coach bij de Frankfurt Universe uitgevoerd.

Zakelijk

In het dagelijkse leven is Mike Country Manager Duitsland voor het Amerikaanse bedrijf Hudl.

Wij wensen Michael veel succes als de nieuwe Head Coach Dutch Lions!