Head Coach Djindra Ramsahai “Amsterdam Crusaders” en Wouter van de Boogaard ”Dutch Junior Lions” slaan handen in één.

Afgelopen 15 feb. was het zo ver. In het winkelcentrum Nieuw Sloten (nabij Amsterdam Crusaders) trokken 2 American Football Players de aandacht van het winkelend publiek. Eerst verscholen in de etalage van het Kruidvat om vervolgens Maarten uit zijn wensbox te tillen.

Via het televisieprogramma   had Maarten (14 jaar) zijn wens ingezonden. Deze Dutch Lion zoals hij zichzelf noemt had de wens om met de Big Boys mee te trainen. Ondanks hun drukke programma en voorbereidingen sloegen HC Djindera Ramsahai & HC Wouter van de Boogaard de handen in een om de wens van Maarten te laten uitkomen.

De spelers van de Amsterdam Crusaders International gaven Maarten op deze koude dag een warm welkom. In een aangepast programma ging Maarten zijn wens in vervulling.  Niets werd aan het toeval overgelaten en TM Laura Kerkhoff zorgde de juiste begeleiding.

Echt de allereerste keer was het voor Maarten niet. Bij de Utrechter Dominators is Maarten al eens verwelkomt en mocht hij mee doen aan een eerste training. Vol trots draagt hij dan ook zijn Dominators muts tijdens de overval.

Als je je zelf de Dutch Lion noemt, moet je natuurlijk ook kennis maken met HC Wouter van de Boogaard. Wouter was samen met 3 lions spelers speciaal naar Amsterdam gereisd om wellicht zijn toekomstige pupil (WR) te ontmoeten. Bovenop zijn wens kreeg Maarten van, van den Boogaard een uitnodiging om de eerste training op 11 Maart van de Dutch Junior Lions mee te trainen.

De eerste foto van Maarten in Full gear is vast gelegd voor de toekomst door Bob de Calonne. Wie weet waar we deze later nog eens terug gaan zien.

Deze geweldige avond werd niet alleen voor Maarten een feestje maar de 3 Lions kregen ook de uitnodiging om mee te trainen tussen de Internationals. En met wat Tips van HC Djindra Ramsahai keerde iedereen moe huis waarts in afwachting van de tv-uitzending.

Nieuwsgierig geworden?  ”Betreden op eigen Risico” wordt uitgezonden bjj de KRO-NCRV op 10 maart a.s. om 18.10

Foto: Bob de Calonne