Tijdens de AFBN Coaching Clinic en Dutch Lions combine van afgelopen weekend is de eerste toevoeging aan de coaching staf bekend gemaakt.

André was lid van de Kiel Baltic Hurricanes al vanaf hun eerste seizoen in 1998. Een uitblinker op linebacker, ‘Schlee’ heeft vervolgens een aantal posities als coach bekleed tijdens het stijgen van de ‘Canes’ naar de top van de Duitse competitie. Hij was recentelijk Head Coach van de Hamburg Huskies en Lubeck Cougars. Coach Schlee heeft ook behoorlijk wat ervaring als opleider voor verschillende AFVD coach opleidingen. André is in het dagelijkse leven coördinator wegenbouw voor de gemeente Molfsee.

Volgens Williams, “Met André Schleeman zijn de Dutch Lions een doorgewinterde en ervaren defense coördinator rijker. Coach Schleeman gaat onze tegenstanders hoofdpijn bezorgen.