Zaterdag 7 april jongstleden werd een coaching clinic gehouden in Amsterdam.  De clinic, georganiseerd door de AFBN, werd door 20 coaches bijgewoond.  Het was een leerzame een aangename dag voor alle betrokkenen.

De AFBN wil in het bijzonder de volgende sprekers bedanken voor hun bijdrage:

Michael Williams: “Creating Balance in Developing an Offense”

André Schleeman: “Defensive Pre-Snap and Post-Snap Reading Progression”

Steve Sheppard: “Scouting the Offense”

Brian Farley: “Authentic Leadership”

Een speciale dank gaat uit naar Rene Wormhoudt voor het sponsoren van zijn boek, “The Athletic Skills Model”.  Meer informatie over dit buitengewoon interessante boek is te vinden bij: https://www.athleticskillsmodel.nl/

 

foto van L naar R: Brian Farley, Michael Williams, André Schleeman, Steve Sheppard