Meld nu aan voor de Academy voor 5 mei in Hilversum!

English version below

Hoe gaat het met je, Spencer?

Het gaat geweldig met me. Nog steeds zeer dankbaar voor de heerlijke tijd (en het lekkere weer) dat we vorige week in Leiden hadden. Ik kijk nu al uit naar de volgende Academy dagen.

Het is duidelijk dat je geniet van de Academy, je lacht de hele dag van oor tot oor als je op het veld staat.

Oh man, ik hou er echt van om met die spelers op het veld te staan. Het is echt een voorrecht om een coach te zijn, en de spelers waren weer fantastisch en stonden echt open voor wat we hen wilden bijbrengen. Mijn passie ligt bij het ontwikkelen van deze heerlijke sport hier in Europa, dus het is een genot voor me om dat op het veld te kunnen doen.

Wat maakt de Academy zo speciaal voor jou?

Ik denk dat het een opeenstapeling is van heel veel dingen. Het is schitterend dat er mensen komen uit Groningen en Maastricht en overal daar tussenin, die het weekend willen doorbrengen met het beter worden in het football. Zó veel vrijwilligers maken de Academy een goedlopende organisatie, en ik ben echt blij om daar deel van uit te kunnen maken.

Gaat het je lukken om je werk voor de AFBN Academy te blijven combineren met je taken als Headcoach van de Belgian Barbarians?

Dat denk ik wel. Het Nationaal Team programma gaat pas later deze zomer/herfst draaien dus tijdens deze voorjaarscyclus ga ik zeker genieten van het coachen van de Nederlandse jeugd.

Heb je nog advies voor de jeugd die nog niet heeft deelgenomen aan de Academy?

Ik denk dat het grote voordeel van deelname aan de Academy dagen is dat ongeacht je niveau of speelervaring, er altijd een plek is voor je is bij de Academy. Alle aanwezige coaches doen hun uiterste best om iedereen te helpen zich te ontwikkelen en aan het eind van de dag een betere speler te zijn.

Is er verder nog iets wat je vandaag met ons wilt delen?

Als je jonger bent dan 19 jaar, in Nederland woont, en jezelf een footballspeler noemt of wilt noemen, wil ik je zien op de volgende Academy dagen, te beginnen op 5 mei in Hilversum. De Academy is dé plek om te leren, te groeien, mensen te leren kennen, en de competitie aan te gaan met anderen. Er is geen betere plek om dan je weekend door te brengen dan op het veld, aan je eigen ontwikkeling als speler te werken, én plezier te hebben in de sport waar je zo van houdt. Ik kan niet wachten om jou de volgende keer ook te zien!

==================================================

How are you today Spencer?

I’m doing great! Still appreciative and thankful for the great time (and weather) we had last weekend in Leiden. Looking forward to the upcoming Academy days!

You seem to really enjoy the Academy, smiling ear to ear for most of the day when you were on the field.

Man I just love being out there with the players. It’s such a privilege to coach and the players have been great and very receptive to the coaching we give them. My passion lies in developing this great sport here in Europe so it’s a joy for me to do that on the field.

What makes the Academy special to you?

I think it’s a culmination of a lot of things. The fact that people from Groningen and Maastricht and everywhere in between want to spend their weekend getting better at football is awesome. So many volunteers make the Academy a well-oiled machine and I’m just happy to be a part of that.

Will you be able to keep combining the AFBN Academy with being named Head Coach of the Belgian Barbarians?

I believe so. Our national team season of course picks up later this summer/fall so definitely in this Spring cycle I’m happy to coach the Dutch youth.

Any advice for those youths who haven’t participated in the Academy yet?

I think a huge advantage of training at the Academy is the fact that it doesn’t matter your experience or skill level – there is a place for you at the Academy. All of the coaches do a really good job of helping develop each and every player so that they are better players by the end of the day.

Anything else you’d like to share with us?

If you are under the age of 19, live in the Netherlands, and call yourself a football player, or have the desire to do so, I want to see you at the Academy days that are still coming up this spring, starting May 5th in Hilversum! The Academy is a place to learn, grow, connect, and compete. There’s not a better way to spend a weekend than growing as a player and having fun playing the sport you love. I can’t wait to see all of you there