Ben jij tussen de 12 en 18 jaar oud?

 

Speel je American Football of wil je football spelen?

 

Dan is de AFBN Academy opzoek naar jou!

 

De Academy is in het leven geroepen om de leden van de AFBN te ondersteunen in het werven van jeugdteams om op deze wijze de deelnemende teams in de competitie te vergroten.

Tevens is de Academy gecreëerd voor de huidige jeugdspelers van Nederland om als toevoeging op de club trainingen te fungeren.

 

Op de Academy dagen verzorgen wij de trainingen die gericht zijn op de jeugdspelers die aangesloten zijn bij de verenigingen voor de leeftijdscategorieën 12 t/m 15 jaar en 16 t/m 18 jaar.

Doel van de eerste groep (12 t/15 jaar) is ervaring opdoen met het spelen van contact tackle football in helm en shoulderpads.

De tweede groep (16 t/m 18 jaar) traint gezamenlijk onder leiding van de Academy Coaching Staff waarin voor elke positie een aparte positie coach voorzien is.

We hebben weer een goede groep coaches waaronder Spencer Wood, Head Coach van het nationale team van België en Sebastian Serrano, Head Coach van het nationale team van Portugal! Daarnaast worden zij ondersteund door diverse Duitse en Nederlandse coaches.

Doe jij mee met de Academy op 5 mei in Hilversum?