Aankomende zaterdag  vind de Academy plaats bij de Hilversum Hurricanes en zij bevinden zich op de Het Jagerspaadje 32, 1231 KJ Loosdrecht

Locatie Hilversum heeft een sponsor voor de lunch! Er zal GRATIS een voedzame lunch voorzien zijn!

 

Tevens is ons opgevallen dat veel deelnemers van de vorige Academy trainingen niet ontbeten hadden, zorg ervoor dat je de dag goed doorvoed begint en dat er minimaal een liter water gedronken is voor je aankomt op locatie!

 

Belangrijke informatie voor diegene die helm en shoulderpads lenen van Academy:

We willen je via deze weg nog een heads up geven dat er morgen geen bitjes bij de geleende pakken zitten maar deze zijn wel op locatie aan te schaffen voor 5 euro per stuk.

 

Als jij nog geen bitje hebt hou er dan rekening mee dat je dit moet kopen en contant, het liefst gepast, dient af te rekenen.

 

Spelers die zonder bitje op het veld staan zullen niet in staat zijn om deel te nemen aan de training, deze maatregel is voor jullie eigen veiligheid.

 

Tevens zijn er slechts een klein aantal broeken beschikbaar voor alle been, heup en stuitje pads. Indien je dit zelf in je bezit hebt breng deze dan mee. Ook als je dit niet in je bezit hebt raden wij aan om een korte sportbroek mee te nemen zodat je in ieder geval kan trainen indien ze niet meer beschikbaar zijn wanneer jij aankomt.

 

Tijdschema AFBN Academy Hilversum

9.00 uur
Inschrijfbalie open
Kleedkamers open
Uitleen pakken open

 

10.30 uur
Inschrijfbalie sluit
Kleedkamers sluiten
Uitleen pakken sluit

 

10.50 uur
Opening Academy dag en groepsfoto

 

11.00 uur
Start AFBN Academy Hilversum

 

13.00 uur
Kleedkamers open

(eigen) lunch

 

14.00 uur
Start deel 2 AFBN Academy dag

 

16.30 uur
Einde AFBN Academy Hilversum

Kleedkamers open
Inleveren geleende materialen

 

17.30 uur
Afsluiten terrein

 

Tot zaterdag!