Op 2 juni zal de AFBN Academy plaatsvinden op het “mooiste veld van Nederland”, bij de Amsterdam Crusaders. Head Coach van den Boogaard verheugd zich “om op zo’n accommodatie een Academy te mogen organiseren is fantastisch! De aantrekkingskracht voor football in een stad als Amsterdam is altijd hoog geweest dus ik kijk ernaar uit om een grote groep spelers te mogen begroeten op 2 juni.”

Menno Gibson, bestuurslid en Amsterdam Crusader in hart en nieren onderschrijft het belang van de AFBN Academy. “De jeugd tackle disciplines in Nederland hebben deze dagen nodig om te kunnen groeien. Zoals zo vaak gezegd wordt heeft de jeugd de toekomst. De Crusaders geloven daar heilig in, kijk maar naar onze senioren teams. De bepalende spelers zijn grotendeels opgeleid in eigen jeugd.”

Gibson vervolgd “De competitie in Nederland is belangrijk. Daarom moet alle jeugd goed worden begeleid in hun ontwikkeling naar volledige tackle speler, zeker in deze tijd van veranderende spelwijze met meer aandacht voor veiligheid is de juiste training onmisbaar. De Academy dagen kunnen hierbij een grote rol spelen.”

 

Kom jij meetrainen met de Academy in Amsterdam? Meld je dan HIER aan!