Dylan Bakker, voormalig starting linebacker van de University of North Dakota was zaterdag 5 mei 2018 in Hilversum de gastcoach van de AFBN Academy. Dylan speelt nu bij de Amsterdam Crusaders Internationals

 

Op 2 juni zal de AFBN Academy plaatsvinden  bij de Amsterdam Crusaders. Menno Gibson, bestuurslid en Amsterdam Crusader in hart en nieren onderschrijft het belang van de AFBN Academy. “De jeugd tackle disciplines in Nederland hebben deze dagen nodig om te kunnen groeien. Zoals zo vaak gezegd wordt heeft de jeugd de toekomst. De Crusaders geloven daar heilig in, kijk maar naar onze senioren teams. De bepalende spelers zijn grotendeels opgeleid in eigen jeugd.”

Gibson vervolgt “De competitie in Nederland is belangrijk. Daarom moet alle jeugd goed worden begeleid in hun ontwikkeling naar volledige tackle speler, zeker in deze tijd van veranderende spelwijze met meer aandacht voor veiligheid is de juiste training onmisbaar. De Academy dagen kunnen hierbij een grote rol spelen.”

Kom jij meetrainen met de Academy in Amsterdam? Meld je dan HIER aan!