Tijdens de AFBN Academy op 2 juni bij de Amsterdam Crusaders zal er actief gescout gaan worden voor het nationale team U19 de Dutch Junior Lions. DJL Head Coach Wouter van den Boogaard zal dit samen met enkele van zijn stafleden op zich nemen.

 

“We zijn altijd opzoek naar nieuwe talenten om onze selectie mee te versterken, dt is een uitgelezen kans voor elke speler die deel kan nemen aan ons programma om te laten zien wat ze in huis hebben. In het najaar verwachten we drie wedstrijden te gaan spelen en welke jeugdspeler wil dat nou missen?” aldus van den Boogaard. “Spelers die op 2 juni gescout worden zullen we direct uitnodigen om de volgende dag mee te trainen met het huidige nationale jeugdteam, indien ze zich daar wederom bewijzen zullen we ze toevoegen aan de actieve selectie.”

 

Ben jij tussen de 15 en 18 jaar oud?

 

Heb jij afgelopen februari de try out van de Dutch Junior Lions U19 gemist?

 

Heb jij het in je om voor Nederland te spelen?

Laat jij op 2 juni zien dat je deel uit moet maken van het nationale jeugdteam U19?

 

Geef je dan NU op voor de Academy en zorg ervoor dat je erbij bent op 2 juni!