Spencer, bedankt dat er weer bij was op de Academy in Amsterdam. Hoe ging
het? 
Ook deze Academy was een flinke stap voorwaarts. Als coach vind ik het mooi om te zien hoe de spelers van maand to maand zich ontwikkelen. Daar gaat het om: zien dat de spelers iedere Academy groeien en weten dat ze steeds beter worden. Dat is waarom ik dit doe.
Ben je er ook bij op de volgende Academy op 1 Juli in Eindhoven? 
Absoluut! Ik kan me niets mooiers indenken dan een weekend op een American Football veld om beter te worden in datgene wat je doet. De Eindhoven Academy is de laatste van dit voorjaar – alle Nederlandse  spelers onder 19 jaar moeten daar natuurlijk bij zijn! Wij bieden je een pad om jezelf te vebeteren als speler en om je voor te bereiden voor volgend seizoen. Ik zie je in Eindhoven!
Wat wil je tot slot nog kwijt?
Ik heb dit al vaker gezegd. Ik ben erg dankbaar dat ik van zo’n uniek programma deel mag uitmaken. Het maakt echt een verschil in de levens van alle betrokkenen.

Ik wil ook mijn grote dank uitspreken naar de ouders van de spelers. Veel van jullie rijden flinke afstanden en spenderen weekenduren om jullie kinderen te laten groeien als American Football speler. Zonder jullie steun is dat onmogelijk! Dus dank jullie dat je een actieve rol speelt in de onwikkeling van de passie van je kind voor deze prachtige sport – dat blijft zeker niet onopgemerkt.