Coach Tim Haver-Droeze, we hebben je gemist! Ben je weer terug bij de Academy?

Ik ben nooit echt weg geweest. Ik speel bij de Düsseldorf Panthers en ik had zelf wedstrijden.

Wat verwacht je van de Academy in Eindhoven?

Ik verwacht een grote groep spelers, dat we een hoop plezier zullen maken en natuurlijk dat ze weer iets bijleren.

Waarom is de Academy voor jou belangrijk?

De Academy is voor mij belangrijk omdat ik wil dat Nederland als land vooruit gaat en niet alleen per vereniging. Het talent is er in Nederland en ook de wil is er. De samenwerking tussen de clubs kan nog verbeterd worden. De Academy is niet club gebonden. We brengen spelers en daarmee hopelijk ook de verenigingen dichter bij elkaar, zodat we samen als een Football land kunnen groeien.

Daarnaast is het gewoon superleuk om te doen.

Is er nog iets anders wat je kwijt wilt?

Ik nodig elke jeugdspeler uit om dit te mee te maken. Er zijn nationale en internationale coaches die op hoog niveau jouw spel kunnen helpen verbeteren. Dus zeg ik: grijp die kans en schrijf je in!