De Academy van aanstaande ZONDAG  is in Eindhoven bij de Raptors, Roostenlaan 296, 5644BS Eindhoven. Je bent gegarandeerd van een plek.

Het beloofd weer  een bijzondere dag te worden maar daar komen jullie zondag vanzelf achter!

Onze gastcoach voor de AFBN Academy in Eindhoven, coach Klaudiusz Cholewinski staat zaterdag in de Belgische finale met de Brussels Black Angels maar reist zondag af voor onze Academy. Wij vinden het zeer bijzonder dat hij onze gastcoach is gezien zijn drukken schema en zeer goede repuatie! Artikel Klaudiusz

🏈

Eten en drinken 

Het is ons opgevallen dat veel deelnemers van de vorige Academy trainingen niet ontbeten hadden, zorg ervoor dat je de dag goed doorvoed begint en dat er minimaal een 3 liter water gedronken is op zaterdag en een liter voor je aankomt op locatie!

Op locatie Eindhoven kun je voor € 2,50 een lunchpakket bestellen! Je bestelling mailen naar marketing@raptors.nl.

Lunch bestaat uit

 • Broodje met kaas wit of bruin’
 • Broodje met vleesbeleg wit of bruin
 • Appel of banaan
 • Puddinkje
 • Tijdens de lunch gratis ranja.

 

 • Soep voor € 0,50 per kop.
 • Tosti’s € 1,50

🏈

Handdoeken meenemen
Wij willen vragen of elke speler een aantal handdoeken mee kan brengen die we kunnen gebruiken ter verkoeling. Wij zorgen voor het benodigde water.

🏈

Kleding:

Belangrijke informatie voor diegene die helm en shoulderpads lenen van Academy: We willen je via deze weg nog een heads up geven dat er morgen geen bitjes bij de geleende pakken zitten maar deze zijn wel op locatie aan te schaffen voor 5 euro per stuk. Als jij nog geen bitje hebt hou er dan rekening mee dat je dit moet kopen en contant, het liefst gepast, dient af te rekenen.

Spelers die zonder bitje op het veld staan zullen niet in staat zijn om deel te nemen aan de training, deze maatregel is voor jullie eigen veiligheid.

 

Tevens zijn er slechts een klein aantal broeken beschikbaar voor alle been, heup en stuitje pads. Indien je dit zelf in je bezit hebt breng deze dan mee. Ook als je dit niet in je bezit hebt raden wij aan om een korte sportbroek mee te nemen zodat je in ieder geval kan trainen indien ze niet meer beschikbaar zijn wanneer jij aankomt.

🏈

Parkeergelegenheid Sportpark De Heihoef
De parkeergelegenheid bij Sportpark De Heihoef is beperkt.

 1. Bezoekers en spelers kunnen gratis parkeren op het terrein van het Sint Joriscollege
  het parkeerterrein is 1 minuut lopen van Sportpark De Heihoef.
  Gemotoriseerd verkeer komt via de Roostenlaan richting veld. Op de viersprong, zie je links sportveld De Heihoef liggen. Bezoekers moeten de kruising over en meteen rechtsaf het parkeerterrein van het Sint Joriscollege oprijden. Als zij na parkeren van de auto het terrein aflopen en de weg oversteken, kunnen zij via een poortje het terrein van De Heihoef opwandelen. Meteen na de grote poort kunnen zij zich laten inschrijven.
 2. Met borden worden alle bezoekers verwezen naar de juiste parkeerplaats.
 3. Coaches, organisatie en vrijwilligers Raptors parkeren op de parkeergelegenheid grenzend aan Sportpark De Heihoef. De parkeerplaats is met rood/wit lint afgezet, zodat wij de regie over het parkeren houden.

🏈

Tijdschema AFBN Academy Eindhoven 

9.00 uur
Inschrijfbalie open
Kleedkamers open
Uitleen pakken open

10.30 uur
Inschrijfbalie sluit
Kleedkamers sluiten
Uitleen pakken sluit

10.50 uur
Opening Academy dag en groepsfoto

11.00 uur
Start AFBN Academy Eindhoven

13.00 uur
Kleedkamers open

Lunch break

14.00 uur
Start deel 2 AFBN Academy dag

15.15 uur
Einde Hudl

15.15 uur
Foto’s met positie coaches en groep

15.45 uur
Einde AFBN Academy Eindhoven

Kleedkamers open
Inleveren geleende materialen

17.30 uur
Afsluiten