Op 17 november vieren we het 20 jarig bestaan van de Dutch Junior Lions. Op deze feestelijke dag willen we graag alle voormalig spelers, coaches, begeleiders en staff bij elkaar brengen om ons 20 jarig jubileum te vieren en de 10 teams van de DJL een speciale erkenning, waardering en exclusief moment aan te bieden. Hiervoor zijn wij opzoek naar alle relevante informatie waardoor wij iedereen persoonlijk kunnen benaderen.

Ben jij oud speler? Of heb jij namen van oud spelers/teamgenoten, coaches, begeleiders, staff maar ook foto’s, video’s of anekdotes die je met ons wil delen en ervoor zorgen dat we een ongelofelijke dag gaan beleven? Stuur dan een mail naar 20jaardjl@gmail.com en wij zorgen voor de rest.

Tevens zijn wij nog opzoek naar ondersteuning om deze dag een onvergetelijk succes te maken.

Meer informatie aangaande deze viering van de DJL zal in de komende maanden bekend gemaakt worden!

#wijzijnAFBN #DJL #RTR #lionpride #footballrevolution #jeugdfootball#20jaarDJL