Coaches

Een nieuwe lichting coaches is bij elkaar om de Lions voor te bereiden op de volgende kwalificatieronde. Headcoach Williams heeft een indrukwekkende selectie bij elkaar gebracht van coaches met ervaring op het hoogste niveau in Europa. Deze stellen we later uitgebreider voor, maar hieronder alvast de namen!

  • Michael Williams
  • Andre Schleeman
  • Brandon Collier
  • James Jamaleldine
  • Jim Farley
  • Jon Horton
  • Markus Grahn
  • Tony Moore

Spelers

Spelers vanuit het hele land en zelfs daarbuiten komen kijken wat ze van deze topcoaches kunnen leren. Na deze open training zullen de coaches naar een vaste groep Lions toewerken om zich voor te bereiden op het programma van 2019.

Programma

Na vandaag volgen dit jaar nog twee trainingskampen en een wedstrijd tegen de Belgian Barbarians in Brussel op 10 november 2018 . Ondertussen bereid de staf zich voor op een goed gevuld programma voor 2019.

Nieuwgierig?

Kom vanmiddag een kijkje nemen bij Sportpark Sloten in Amsterdam!

Stay tuned for more!