Via onze webshop kunnen de volgende tickets gekocht worden voor de jubileumwedstrijd DJL tegen Great Britain U19 op zaterdag 17 november 2018.

Bestellen

 

Ticketverkoop:
Kaartje volwassenen € 5,-
Kaartje jeugd 12-18 jaar € 3,-
.
Als je een jubileum T-shirt koopt, heb je gratis entree
Maten S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL
Let op: Alleen bij voorverkoop!

.

 

Webshop:

Losse verkoop zijn de prijzen voor:

T-shirts € 15,-

Caps € 15,-

Hoody € 25,-

Wees er snel bij. Op = op voor deze jubileum T-shirts, Hoody’s en CAP’s.

 

Inschrijven als Vriend van de Dutch Junior Lions

De Dutch Junior Lions zijn in 2018 van start gaan onder leiding van nieuwe Head Coach Wouter van den Boogaard. Het afgelopen jaar is hij zeer druk geweest met de AFBN Academy evenementen, het rekruteren van een nieuwe coaching staff en de invulling voor alle randvoorwaarden die het DJL programma nodig heeft om succesvol te zijn. De DJL heeft een uitstekende coaching staff kunnen samenstellen met nationale maar zeker ook veel internationale ervaring. We zijn ervan overtuigd dat dit een zeer bijzondere cyclus gaat worden voor alle spelers die deelnemen aan het Nationale Heren American Football Team onder de 19, de Dutch Junior Lions!

De trainingen van het afgelopen jaar worden gevolgd door het spelen van internationale wedstrijden in het najaar. De eerste wedstrijd heeft de Dutch Lions op 29 september tegen het U19 team van Spanje gespeeld in Madrid. Helaas verloren met 20-7, maar het talent is er. Het was een unieke ervaring voor onze junioren. Op 17 november vieren we het 20 jarig bestaan van de DJL met een jubileum wedstrijd tegen de Great Britain Lions op locatie Arnhem. Vervolgens is de Franse Nationale Academy op 1 December in Maastricht onze tegenstander.

We willen de jeugd de kansen geven om goede internationale wedstrijden te spelen en vaak te trainen, maar daarvoor hebben we jullie hulp nodig. Alle activiteiten kosten veel geld. Veel geld…. De spelers betalen een ruime eigen bijdrage en de AFBN ondersteunt financieel, maar dat is niet voldoende. Het doel is om bij de beste zes landen van Europa te behoren. In 2019 vinden de eerste kwalificatiewedstrijden plaats. Wij willen daarbij zijn en hebben jullie financiële steun hard nodig.

 

Wordt vriend van de Dutch Junior Lions om het DJL-programma mogelijk te maken!

De keuze is uit verschillende pakketten:

Brons € 50,- per jaar

Leden krijgen 50% korting op kaartjes

Naam op de website

 

Zilver leden € 100,- per jaar

geen toegang betalen

naam op de website

 

Goud leden € 250,-

geen toegang betalen

zowel voor particulieren als bedrijven

op de foto met de DJL

naam op de website

 

Platinum leden

maatwerk

geen toegang betalen

Foto met de DJL coach/spelers en bedrijfslogo

Cointoss verrichten bij een wedstrijd van de DJL

Artikel op de website met foto bedrijf

 

 

Dit DJL programma beslaat vier jaar (2018-2021). We hebben jullie financiële steun hard nodig.

De donatie is jaarlijks opzegbaar. Wil je meehelpen met dit programma, stuur dan een email naar technischezaken@afbn.nl of info@afbn.nl?