De Dutch Lions maken 10 november 2018 jacht op de Belgium Barbarians en ze hebben hongerrrr!

Kick-off is om 17.00 uur, maar om 14.00 uur is het terrein al open. Locatie: Limburg Shotguns in Beringen, Stalsesteenweg 69, 3581 Belgie. Kaarten zijn hier verkrijgbaar.

Voor de Lions staat op vrijdag een laatste training gepland en worden de laatste voorbereidingen getroffen in het nieuwe Corendon Village Hotel te Badhoevedorp. Zaterdagochtend vertrekt de dubbeldekker bus, gesponsord door HB Housing, naar Beringen.

Na het laatste trainingskamp in oktober, heeft headcoach Michael Williams in samenwerking met zijn staff het roster voor deze game opgesteld. Het roster is nog niet definitief, maar zal voor de game worden gepubliceerd. De laatste puntjes moeten nog op de “i” worden gezet.

De nieuwsgierigheid bij American football Nederland loopt op. Wie zijn nu die 45 Lions die zaterdag op het veld staan? De namen en de ervaring van de volledige coaching staff zijn al even bekend en is terug te vinden op de website van de AFBN. Een aantal bekende Lions zullen ons weer gaan vertegenwoordigen, maar voor een aantal is dit ook hun debuut.

Gezonde spanning is aanwezig, maar de Lions kijken vooral erg uit naar zaterdag. De onderlinge band die is opgebouwd in zeer korte tijd is sterk en de vibe geweldig! De Lions hebben bij hun eigen clubs hard gewerkt en zijn erg gemotiveerd om met de winst naar huis te gaan!

Zaterdag staan er in ieder geval twee zeer gemotiveerde teams op het veld, beide om te winnen. Nederland voor de eerste keer dit seizoen, vers en hongerig naar de overwinning!!

Let the countdown begin!!!

ROOOAAARRR!!