Voetbalclub Pancratius
Pancratius is een zeer levendige voetbalvereniging. Naast voetbal hebben ze ook een eigen trim club en klaverjasclub. Het enthousiasme van de jonge voetbalspelers op vrijdagavond was erg leuk en de interesse in football is er zeker. Een aantal Lions zullen volgend jaar een clinic geven aan de jeugd. Wij bedanken Pancratius voor het beschikbaar stellen van het veld en de kantine. En vooral voor de leuke avond!

http://www.pancratius.com

Het Corendon Village Hotel
Aan de vooravond van de wedstrijd genoten de spelers van de luxe die het hotel biedt. Het moderne 4-sterren hotel beschikt over meer dan 680 prachtige kamers en appartementen en is hiermee het grootse hotel van de Benelux. Het zwembad en de sportschool werden tot in de late uurtjes gebruikt. De medewerkers van Corendon was het er alles aan gelegen om het ons naar de zin te maken. Het leveren van extra handdoeken of het maken van een uitgebreid ontbijt buffet. Niets was hen te veel. Wij danken Corendon dan ook voor deze geweldige hospitality. Als team zullen we zeker terugkeren!

https://www.corendonhotels.com/corendon-village-hotel-amsterdam/

Meinders catering
Meinders verzorgde tijdens het trainingskamp al een uitgebalanceerde sportmaaltijd met service tot op het football veld. Warm geleverd en geen omkijken naar de afwas.
De AFBN heeft in Meinders een goede partner gevonden. Het was dan ook vanzelfsprekend dat in de kantine van Pancratius 45 spelers & 15 staff leden genoten van een sportmaaltijd verzorgd door Meinders. Wij bedanken Meinders catering voor de geweldige service!

https://www.meinderscatering.nl/

Makelaardij HB Housing
HB Houding is specialist in het zoeken naar oplossingen voor verschillende huisvestingsvraagstukken. Door hun persoonlijke benadering maken zij het verschil. Toen wij hen vroegen om financiële steun voor de Dutch Lions boden zij ons aan de volledige busreis te betalen! Een luxe dubbeldekker heeft ervoor gezorgd dat de spelers en coaching staff zich in alle rust kon focussen op de game. HB Housing bedankt voor jullie onmisbare support!

https://www.hbhousing.nl/

Verder onze dank aan Kay & Dave!

Kay Constandse, bedankt voor je belangeloze steun en het doorstaan van weer en wind om mooie plaatjes voor ons te schieten.

https://in2pics.nl

Dave Verhoef, bedankt voor je enorme steun en hulp tijdens de gehele voorbereiding en de game.