Op zondag 3 februari organiseren wij een unieke Super Bowl Party in Amsterdam. In het historische gebouw Het Sieraad creëren wij een feest rondom de NFL finale. In samenwerking met Gridiron American Football zorgen wij ervoor dat jij als speler en fan niks tekort komt.

Niet alleen de Party is nieuw, maar ook een onderdeel van de avond: de AFBN Awards. Voor het eerst gaan wij officieel de MVP van vorig seizoen benoemen (Flag en Tackle). Deze spelers worden gekozen door de headcoaches van de Eredivisie, waaronder Christian Heister, Dany Ortega, Makus Zielke, Micheal Veerkamp, Quincy Franklin en Ruud Lieffering.

Bekijk hier de genomineerden.

Kortom, dit gaat een speciale avond worden die je niet mag missen. Dus roep je teamgenoten op én haal nu je toegangsbewijs voor de Super Bowl Party: www.afbnsuperbowlparty.