Hierbij presenteren wij het wedstrijdschema van 2019. Het AFBN seizoen kent dit jaar bij de senioren 2 divisies: Eredivisie en de Eerste Divisie.

Update: Na de ALV van 2 februari zijn er een paar aanpassingen gedaan in het schema. Zie het schema hieronder.

Eredivisie

De Eredivisie bestaat dit jaar uit 8 teams: Amsterdam Crusaders, Lightning Leiden, Lelystad Commanders, Arnhem Falcons, Groningen Giants, Hilversum Hurricanes, Flevo Phantoms en de Utrecht Dominators. Zij zullen gaan strijden voor de Tulip Bowl.

De eerste wedstrijd is op 16 februari tussen de Groningen Giants en de Flevo Phantoms. De competitie eindigt op zondag 7 juli tijdens de Tulip Bowl. De locatie wordt later bekend gemaakt.

Eerste Divisie

De Eerste Divisie heeft dit jaar ook 8 teams: Maastricht Wildcats, 010 Trojans, Nijmegen Pirates, Amsterdam Crusaders 2, Amsterdam Panthers, Den Haag Raiders, Enschede Broncos en het combi team (Tilburg Wolves, Eindhoven Raptors, Spijkenisse Scouts). Op 10 maart is de eerste speelronde van de Eerste Divisie. In het weekend van de Tulip Bowl wordt de finale gespeeld.