Met een eindscore van 7-26 wonnen de Arnhem Falcons vanavond hun derde game van het seizoen. De thuisploeg pakt hiermee het eerste verlies van het seizoen, Arnhem pakt de eerste overwinning.

De wedstrijd begon teleurstellend voor Hilversum, die het eerste kwart met 0-7 achterstand afsloten. Ze zagen hun punt geblokt door de Arnhem Falcons die terug konden rennen voor een touchdown en PAT.

In het tweede kwart scoorde Arnhem wederom een touchdown, maar ditmaal was de PAT niet goed, waardoor het halftime was met 0-13 in het voordeel van Arnhem.

Na halftime kwam de wedstrijd nog niet echt los. De Arnhem Falcons wisten wederom te 6 punten te halen uit het derde kwart en het duurde tot het vierde kwart voordat de Hilversum Hurricanes wisten te scoren. Met nog een minuut op de klok, besloten de Falcons de game door met een running touchdown de uiteindelijke score op het bord te zetten: 7-26.