De Groningen Giants hebben vanmiddag in eigen huis een overtuigende zege geboekt op de Utrecht Dominators. Nadat het met halftime al 24-13 voor de thuisploeg stond, liepen zij in de tweede helft nog verder uit naar 44-13.

In het eerste kwart wist Groningen al afstand te nemen van hun tegenstanders. Met twee touchdowns werd de score 12-0 in het voordeel van de thuisploeg en het zou tot het tweede kwart duren voordat Utrecht de 0 van hun score zou kunnen halen.

Nadat de score gedurende het tweede kwart heen en weer bleef lopen en de Utrecht Dominators de aansluiting weer gevonden hadden met 18-13, besloten de Groningen Giants met een laatste touchdown voor 6 punten de score voor halftime op 24-13.

Na halftime was het aan de Groningen Giants om de score te bepalen. Met 32-13 en 38-13 in het derde kwart en 44-13 in het vierde was de eindstand in Groningen bepaald. Groningen bleef daarmee ongeslagen in drie games, Utrecht staat nu op 0-2, met nog een inhaalwedstrijd tegen Lelystad te spelen.