Lightning Leiden heeft vandaag de eerste overwinning van het seizoen gepakt. In eigen huis werden de Utrecht Dominators verslagen met 20-7, wat voor Utrecht de vierde verliespartij op rij betekent.

Leiden en Utrecht begonnen deze partijen allebei met drie verliespartijen na drie wedstrijden, waardoor er voor allebei veel op het spel stond voor de rest van het seizoen. Het waren de Leidenaren die de score in het eerste kwart openden naar 7-0. Tegen halftime was de score 13-7, waardoor er nog genoeg was om voor te spelen voor beide ploegen.

Pas in het vierde kwart werd er weer gescoord en dat gebeurde in het voordeel van Lightning Leiden. Met 20-7 besloten de Leidenaren in eigen huis de game, waarmee zij naar 1-3 gingen en hun tegenstanders naar 0-4. Over twee weken wordt deze partij herhaald, maar dan op Utrechtse bodem. Kan Utrecht dan de rollen omdraaien?