Je kent ze wel, de uitdagingen die de NFL spelers aangaan tijdens het Pro Bowl weekend. Zelf heb je ze vast ook wel eens gespeeld tijdens een spelletje Madden NFL. Nu kan jij een aantal van deze challenges ook doen tijdens het Tulip Bowl Weekend. 

Op het side-event veld zetten wij een aantal spellen, die jij tussendoor kan doen:

  1.  Pass Challenge
  2. Catch Challenge
  3. Fastest Player
  4.  Strongest Player
  5.  Football Pong

Op zondag, voorafgaand de wedstrijden, kun jij je vereniging komen vertegenwoordigen tijdens de AFBN Skills Challenge. Welke club heeft de meeste skills? Maak een team van 4 van de beste spelers (16+) en strijd mee. Inschrijven en meer informatie vind je via de website.

De winnaar wint een mooie prijs voor zijn vereniging. Binnenkort maken we de prijzen bekend.