Nieuws
  1. AFBN en SPINN Sports starten partnership
  2. Genomineerden MVP 2018
  3. AFBN Awards op de Super Bowl Party
  4. Wedstrijdschema 2019 bekend!
  5. Flag football, wat is dat?

Super Bowl Party

Super Bowl LIII wordt gespeeld in Atlanta. Op zondagavond 3 februari valt Amerika even stil om naar het grootste eendaagse sportevenement ter wereld te kijken. In Nederland kun jij “The Greatest Show On Earth” live komen bekijken op grote schermen in Het Sieraad in Amsterdam! 

In samenwerking met footballmagazine Gridiron American football hebben wij een spectaculaire avond samengesteld. Koop nu je ticket en geniet van topsport en entertainment!

Claim nu jouw plek bij de Super Bowl Party

Super Bowl LIII in Amsterdam

Op zondag 3 februari wordt het Sieraad in Amsterdam omgebouwd tot de grootste Super Bowl Party van het land. We hebben individuele tickets, all-in tickets en groepstickets. Je hoeft niet helemaal naar Atlanta af te reizen om hét sportevenement op een geweldige manier mee te maken! 

Drie grote partijen op het gebied van American football in Nederland slaan dit jaar de handen ineen om de enige officiële NFL Super Bowl Party van Nederland te organiseren. Samen met Gridiron American football, die deze party al meer dan tien jaar organiseert, zorgen wij ervoor dat jij niks tekort komt.

Deze avond is er voor iedereen die American Football fan is. Van beginners tot aan de die-hard supporter. Geniet van werelds grootste sportevenement, goede food & drinks en typisch Amerikaans entertainment. 

Bekijk hier welke tickets er beschikbaar zijn

AFBN Awards

Niet alleen de Party is nieuw, maar ook een onderdeel van de avond: de AFBN Awards. Voor het eerst gaan wij officieel de MVP van vorig seizoen benoemen (Flag en Tackle). Deze spelers worden gekozen door de headcoaches van de Eredivisie, waaronder Christian Heister, Dany Ortega, Makus Zielke, Micheal Veerkamp, Quincy Franklin en Ruud Lieffering.

Kortom, dit gaat een speciale avond worden die je niet mag missen. Dus roep je teamgenoten op én haal nu je toegangsbewijs voor de Super Bowl Party: www.afbnsuperbowlparty.

Entertainment

De avond is gevuld met entertainment, zodat jij je niet verveeld. Zo hebben we optredens van Cheerleaders en zijn er voorbeschouwingen van experts. Binnenkort meer.

Check nu ons Facebook evenementn en nodig je vrienden uit
Ontdek meer op onze Super Bowl Party website